Vinterklargjøring og impregnering.

Endret Tue, 15 Aug 2017 ved 09:30 AMNå som det nærmer seg sesongslutt ønsker vi å minne dere på hvor viktig det er at campingustyr som stoler, parasoller, levegger, fortelt, markiser etc blir rengjort og impregnert før produktene settes vekk for lagring til neste sesong. Dette øker levetiden på campingutstyret, samt at det blir hyggeligere til neste sesong:-)


Rengjøring av tekstil Ved å fjerne smuss og urenheter fra tekstiler, er det færre vannabsorberende urenheter som reduserer ytelsen. Kort sagt, ved å sørge for at utstyret ditt forblir rent, vil det se bedre ut, vare lenger og utføre de tekniske spesifikasjoner når som helst - uansett vær! 


Her er noen eksempler på rengjøringsmiddel:Rengjøring av tekstil Ved å fjerne smuss og urenheter fra tekstiler, er det færre vannabsorberende urenheter som reduserer ytelsen. Kort sagt, ved å sørge for at utstyret ditt forblir rent, vil det se bedre ut, vare lenger og utføre de tekniske spesifikasjoner når som helst - uansett vær! 


Her er noen eksempler på impregnering:Også utsiden av din bobil og campingvogn må vaskes skikkelig her finner dere vaskeutstyr til din bobil og campingvogn:Her finner du mer om vinterklargjøring: 

http://hjelp.caravandeler.no/solution/articles/22000066508-vinterklargjøring-av-vannsystem-i-bobil-og-campingvogn


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen