Bruksanvisning Casa og Rimini

Endret Wed, 5 Jul, 2017 ved 12:20 PM

PS! Innertelt og klemstang til sideveggene er tilleggsutstyr.

Merket som Optional i vedlagt dokumentasjon.


ANBEFALINGER

• Legg forhåndsbeskyttelse på forhånd, for å forhindre at markisen blir våt, skitten og skadet før oppakking.

• Monter forteltet hjemme før du setter deg på turen for å gjøre deg kjent med montering og sikre at du ikke har glemt noe, spesielt første gangs bruk.

• Velg helst et jevnt, jevnt sted og fjern alle skarpe gjenstander.

• Unngå å plassere inngangen mot vinden.

• Under visse forhold vil markiser lider av kondens.

Avhengig av forholdene, været og mengden fuktighet i bakken, kan kondenseringen være vanlig og blir ofte feilaktig tatt  for lekkasje, den kan løpe ned på innsiden av taket og drypper av innvendige beslag. Hvis du mistenker at markisen lekker, er det nesten sikkert kondens, dette kan forbedres ved å sørge for tilstrekkelig ventilasjon.

• Denne markisen er utformet som campingtelt og for tcamping bruk i lys til moderat vær. Under sterke vind eller snøfall anbefaler vi at du tar markisen ned.

Denne markisen er ikke konstruert for statisk, sesongmessig, permanent eller kommersiell bruk.


OM Oppblåsbar ramme

• Rammen består av luftrør som er plassert i glidelåser som gjør dem sikre, beskyttede og enkle å bytte ut om nødvendig.

• Luftrørene er laget av svært sterkt TPU-materiale, som er sterkt, bestandig mot vær og vil vare i mange år.

• Beskyttelsesdekslene er laget av et sterkt, punkteringsbestandig PE-materiale. Beskyttelsesdekselet er glidelås inne i ermet på markisen.

• Glidelåser på hylse og beskyttelsesdeksel er låst sammen med bånd. Disse båndene må aldri bli fjernet under normal bruk. De skal bare fjernes hvis du må fjerne, erstatte eller reparere luftrøret. Hvis du fjerner båndene, må du bytte dem før du blåser opp forteltet ditt ellers kan du skade luftrøret, og til og med punktere det, som ikke er dekket under garantien.

• For å sikre at luftrørsrammen er i riktig stilling, må du kontrollere at beskyttelsesdekselet alltid er plassert på borrelåsene.


PUMPE OG OPPBLÅSING
PUMPE:
Koble sikkerhetsventilen til pumpens oppblås side og fest slangen til sikkerhetsventilen som vist i diagrammet til venstre. Fest aldri pumpen til markisen uten den medfølgende sikkerhetsventilen. Sikkerhetstrykkventilen sikrer at du ikke kan overbelaste markisen.
Unnlatelse av bruk av sikkerhetstrykksventilen ved oppblåsing av forteltet, kan føre til at du blåser over luftrøret som vil føre til at garantien blir ugyldig.
VIKTIG:
Det ideelle oppblåsningstrykket for denne markisen er 7 PSI (0,48 bar).
Ikke bruk mer trykk mer enn dette. Hvis du bruker din egen pumpe, må du sørge for at den er koblet til en sikkerhetstrykksventil satt til 7PSI eller har en trykkmåler på, slik at du kan fortelle hva trykket er til enhver tid.
Over inflasjon er ikke dekket under garantien din. 6
Merk: Ikke overoppblås, over inflasjon er ikke dekket under garantien din og kan skade markisen din!
Oppblåsning:
• For å blåse opp luftslangen, skru opp toppdekselet og fest pumpedysen til luftinnløpet (som vist nedenfor). Du er nå klar til å pumpe luftrøret opp.
Hvis luftrøret tømmes straks, kontroller at verdien er riktig montert, da dette kan føre til at luft kommer ut av røret.
TØMMING:
• For å tømme luftrøret må du bare fjerne luftventilen ved å skru den av fra røret.
Vær forsiktig når du skrur av ventilenunngå å vri ventilen og røret unødvendig, det kan føre til unødvendig spenning på ventilen. Når ventilen løsnes, holder du røret på plass med en hånd og skru ut ventilen med den andre, slik at ventilen og røret ikke vrides.
• Når du skruer ventilen på plass, vær forsiktig så du ikke får pakningen fast på ventilens kant, da dette kan hindre deg med å få det tett og kan føre til at luften tømmes uten at du har en punktering.
Hvis luftrøret ditt deflaterer, må du først kontrollere at ventilen er riktig skrudd på plass.


For bilder, se tegning vedlagt i pakken.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen